Met mijn 1 op 1 SEO begeleiding help ik je verder met je website op weg naar betere posities in Google voor meer GRATIS bezoekers! – SEO Hulp

Laat mij, Ruben de Vries (SEO-Specialist van OnlineMarketing.nl) jou verder helpen met de vindbaarheid van je website!

Herken je (een van) de volgende vragen over SEO?

 • Hoe kan ik zorgen dat mijn website of webshop veel gratis bezoekers gaat krijgen?
 • Het lukt me maar niet om veel bezoekers naar m’n website te krijgen, wat doe ik verkeerd?
 • De concurrentie (een andere website) staat vaak boven mij in Google, hoe kan ik de concurrentie inhalen?
 • De kosten voor Google Adwords zijn (redelijk) hoog, hoe kan ik ervoor zorgen dat ik deze kosten omlaag kan brengen zonder minder bezoekers te krijgen?
 • Ik heb een blog maar de bezoekers blijven weg terwijl ik gebruik maak van Sociale Media en regelmatig nieuwe berichten plaats. Hoe kan dit?
 • Ik krijg weinig aanvragen via m’n website binnen? Wat doe ik fout?
 • M’n webshop krijgt erg weinig bezoekers via Google, hoe kan ik dit verbeteren?
 • Ik wil starten met een eigen website (bv. om online geld te verdienen dmv een webshop), dit is nu gelukt! Maar hoe krijg ik nu relevante bezoekers naar de site?

Dan is de 1 op 1 SEO begeleiding precies wat je zoekt! Lees hieronder verder.

SEO Hulp

Over mezelf: Hoe ben ik gestart? Waar ben ik tegenaan gelopen?

In 2012 ben ik, zoals je misschien wel weet, gestart met m’n eerste website, www.goedkopesimkaartkopen.nl. Na het maken van de website (een WordPress blog) kwamen er maar niet genoeg bezoekers op de website.

Daardoor ben ik me gaan verdiepen in SEO. Dé manier om gratis bezoekers naar een website te krijgen.

Doordat je niet hoeft te betalen voor de bezoekers is dit een goede manier om zonder een (groot) budget toch nieuwe klanten en verkopen te realiseren via het internet!

Het is me met deze website gelukt om op de 1e positie te komen op het concurrerende zoekwoord ‘simkaart kopen’. Deze #1 positie in Google zorgt er tot op de dag van vandaag voor dat deze site iedere dag nog GRATIS relevante website-bezoekers heeft die geïnteresseerd zijn in simkaarten.

Precies hierom is het uitvoeren SEO erg interessant voor kleine bedrijven, ZZP’ers en andere website-eigenaren.

Het is dan ook niet zo gek dat de grote bedrijven 10.000’en euro’s uitgeven, iedere maand weer, voor een goede vindbaarheid in de gratis zoekresultaten. Dit terwijl je, als slimme ondernemer de concurrentie aan kan gaan door de juiste SEO-technieken te gebruiken.Bovenaan in Google op: 'goedkope voetbalschoenen'

Een greep uit de SEO resultaten die ik heb behaald:

#1 op: ‘Goedkope Voetbalschoenen’: 
#1 op: ‘Online marketing’:
#1 op: ‘Simkaart kopen’:

>> Laat mij je begeleiden om onverslaanbaar te worden in Google!

Wat levert jou de ‘1 op 1 SEO begeleiding’ op? Wat kan je verwachten?

Met de 1 op 1 SEO begeleiding help ik je op weg met de vindbaarheid van je website, sta ik je bij als de bezoekersaantallen gaan groeien en help ik je hoe je daadwerkelijk #1 posities kan behalen.

Kortom: Ik help je door het geven van praktische tips bij het behalen van topposities in de gratis resultaten van Google!

Wat krijg je concreet met de SEO begeleiding?:

 • SEO Hulp bij het kiezen van de juiste zoekwoorden voor jouw business;
 • Implementatie-plan voor de zoekwoorden op de website;
 • Een plan voor het schrijven van interessante blogartikelen in de vorm van een artikelplan;
 • Een uitgebreide analyse van je huidige website (of website in aanbouw) met praktische SEO tips;
 • Technische SEO-Scan met praktische tips;
 • SEO-Analyse ten opzichte van zoekwoorden naar keuze;
 • Concurrentie-analyse ten opzichte;
 • Praktisch plan voor het vergaren van kwalitatieve links (wat zorgt voor betere posities in Google);
 • Implementatie van Rich Snippets op je website (zorgt voor sterren in de Google zoekresultaten);
 • Conversie-tips voor je website.

Kortom: met mijn 1 op 1 SEO begeleiding help ik je op weg, help ik je de concurrentie te verslaan en help ik je om je concurrenten voor te blijven in Google! Wat wil je nog meer?

Hieronder kun je de 1 op 1 SEO begeleiding bestellen:

>> Laat mij je begeleiden om onverslaanbaar te worden in Google!

Het is me o.a. gelukt om op de 1e positie te komen op het concurrerende zoekwoord ‘goedkope voetbalschoenen’!

Nog niet echt overtuigt? Lees dan gerust verder!

Wat zijn de voordelen van SEO en mijn 1 op 1 SEO begeleiding?

Met de praktische SEO tips (toegespitst op jouw website) die je van me krijgt in de 1 op 1 SEO begeleiding ga je zorgen dat Google je website hoger gaat plaatsen in de zoekresultaten. Hierdoor versla je de concurrentie.

Deze hoge positie in Google gaat je een continue stroom van gratis bezoekers opleveren! Ideaal toch?

Hier dé voordelen van SEO op een rijtje:

 • SEO is financieel interessant. Zonder echte investeringen kun je namelijk een grote hoeveelheid bezoekers naar je website krijgen!
 • SEO is iets wat langdurig werkt. Als je eenmaal een goede positie hebt behaald dan zal je hier een langere tijd profijt van hebben!
 • Je doelgroep vindt jou in plaats van andersom!
 • Je hebt geen groot marketingbudget nodig, juist omdat de doelgroep jouw website vanzelf tegenkomt in de resultaten van Google!
 • Je vergroot je naamsbekendheid online doordat je website wordt getoond in de resultaten!
 • Door middel van het gebruiken van de juiste zoekwoorden kun je zelf kiezen welke soort bezoeker je naar je website kan trekken!
 • Het resultaat is goed meetbaar, je kunt precies zien wat een betere positie in Google jou heeft opgeleverd!

Wat zit er allemaal inbegrepen bij de SEO begeleiding / de SEO Hulp van mij?

Let op: Bij aanschaf van de SEO begeleiding krijg je tevens toegang tot de SEO Facebook Groep waarin ik je verdere ondersteuning biedt om je website bovenaan in de zoekresultaten te krijgen!

1-op-1 SEO begeleiding ter waarde van €800,-:

Met de 1 op 1 SEO begeleiding help ik je met van start af aan met het vergroten van de vindbaarheid van de website. Wat krijg je met de SEO begeleiding?

 •  SEO Hulp bij het kiezen van de juiste zoekwoorden voor jouw business;
 • Implementatie-plan voor de zoekwoorden op de website;
 • Een plan voor het schrijven van interessante blogartikelen in de vorm van een artikelplan;
 • Een uitgebreide analyse van je huidige website (of website in aanbouw) met praktische SEO tips;
 • Technische SEO-Scan met praktische tips;
 • SEO-Analyse ten opzichte van zoekwoorden naar keuze;
 • Concurrentie-analyse ten opzichte;
 • Praktisch plan voor het vergaren van kwalitatieve links (wat zorgt voor betere posities in Google);Implementatie van Rich Snippets op je website (zorgt voor sterren in de Google zoekresultaten);
 • Conversie-tips voor je website.

Kortom: met mijn 1 op 1 SEO begeleiding help ik je op weg, help ik je de concurrentie te verslaan en help ik je om concurrenten voor te blijven in Google! 

Toegang tot de Facebook-groep van SEMleren.nl ter waarde van €127,- per jaar:

Bij de aankoop van de 1-op-1 SEO begeleiding krijg je ook gratis toegang tot de Facebook-groep waarin je in contact kan komen met anderen die actief bezig zijn met SEO. Zo kan je van elkaar leren en elkaar vragen stellen, waardoor je elkaars website steeds weer verbeterd.

Waarom is deze Facebook-groep €127,- per jaar waard?

Ten eerste is het erg waardevol als je samen met mensen kan sparren over hetgeen waar je mee bezig bent. Daarnaast ben ik zelf actief in deze groep. Dagelijks bekijk ik de vragen in de groep en help ik alle leden met de zaken waar ze tegenaan lopen. Zo krijg je dus naast een uitgebreid SEO Consult ook persoonlijke begeleiding bij het optimaliseren van je website in de toekomst!

Let op: Toegang tot de Facebook-groep is alleen mogelijk in combinatie met de SEO 1 op 1 begeleiding of met een download van het E-Book over SEO. Hierin staat informatie die ervoor zorgt dat je direct aan de slag kan gaan. Tevens zorgt dit ervoor dat de vragen die in de Facebook-groep worden gesteld van een bepaald niveau zijn. Een niveau dat ieder lid in de Facebook Groep verder kan helpen!

Het aanbod:

Bovenstaande 1 op 1 SEO begeleiding + toegang tot de SEO Facebook groep kost normaal €800,- eenmalig.

Ter kennismaking met de 1 op 1 SEO begeleiding biedt ik nu een korting aan. Voor €600,- (eenmalig) kan je toegang krijgen tot de 1 op 1 SEO begeleiding en een jaar gebruik maken van de SEO Facebook groep!

€800,- is natuurlijk veel geld, maar denk maar eens aan hoe veel geld je iedere maand kan verdienen door een goed vindbare website. €800,- is een investering die je toegang geeft tot alle tools en kennis die ik in de jaren heb opgebouwd om websites hoog in Google te krijgen.

Is je interesse gewekt? Klik op onderstaande link en koop het product in de webshop. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op om een telefonisch consult in te plannen! We gaan dus direct aan de slag met de vindbaarheid van je website!

>> Laat mij je begeleiden om onverslaanbaar te worden in Google!

Veel gestelde vragen:

Is het mogelijk om SEO in te zetten in mijn branche?

In iedere branche is SEO mogelijk. Of je nu werkzaam bent in de bouw, een blog hebt omtrent reizen of een affiliate website hebt in voetbalschoenen. In alle branches is een goede positie in Google winstgevend!

Kan ik ook SEO begeleiding nemen als ik een webshop heb?

SEO begeleiding en het uitvoeren van SEO (zoekmachine optimalisatie) is juist ook erg waardevol voor een webshop. Voor een webshop is de SEO wel anders, want we kunnen dan gaan voor erg specifieke zoekwoorden (zoals merknamen en echte ‘koopgerichte zoekwoorden’). Deze bezoekers zijn erg waardevol voor webshops, omdat ze al een ‘koopintentie’ hebben. Hier ga ik je nog veel meer over vertellen als je gaat samenwerken met me.

Is SEO ook interessant voor een B2B website?

Ook bij bedrijven werken mensen die zoekmachines gebruiken om nieuwe samenwerkingspartners te zoeken. Een goede vindbaarheid van de website is dan ook in dit geval cruciaal! 

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten kan verwachten met SEO Begeleiding?

Dit hangt volledig af van de branche waarin je werkzaam bent. Indien er veel concurrentie is dan zal het langer duren om een goede positie in Google te krijgen. Dat is best logisch. Het is in ieder geval zeker dat je een toppositie kan behalen als je je hier echt voor inzet. Ongeacht de branche, met de SEO begeleiding gaat het je lukken om op goede relevante zoekwoorden gevonden te worden met je website. Over het algemeen zie je in de eerste maand meteen al een stijging in de zoekmachines. 

Wat als ik niet genoeg tijd heb om zelf aan de slag te gaan met m’n website?

Als je niet genoeg tijd hebt om zelf aan de slag te gaan met je website dan ben je hoogstwaarschijnlijk al een zeer succesvolle ondernemer. Als je geen uur  (of enkele uren) vrij kan maken in de week om aan je website te werken dan verdien je waarschijnlijk voldoende en dan is het mogelijk om iemand in te huren om de SEO voor je uit te voeren. Ook dan kan ik je helpen, alleen niet in de vorm van SEO begeleiding. Je kunt dan een e-mail sturen naar Ruben@semleren.nl. Ik zal dan contact met je opnemen voor een geheel vrijblijvende offerte.

Hoe kies ik de juiste zoekwoorden voor mijn business?

De juiste zoekwoorden kiezen, misschien wel het meest onderschatte gedeelte van SEO. Daarom is het erg belangrijk dat je de juiste zoekwoorden kiest. Ik help je hierbij, we kijken naar het aantal gemiddelde zoekopdrachten per maand, de concurrentie en maken een plan hoe we ervoor kunnen zorgen dat we gevonden worden op deze keywords.

Leer ik ook hoe ik linkbuilding goed kan inzetten?

Linkbuilding, nog steeds een erg belangrijk aspect van SEO. Uiteraard geef ik je ook hiervoor praktische tips en handvatten om ervoor te zorgen dat je ook op het gebied van inkomende links de concurrentie gaat verslaan.

Staat je vraag er niet bij? Stuur gerust een mailtje naar ruben@semleren.nl. Ik zal zo snel mogelijk reageren!

Waarom ‘SEO Begeleiding’ van Ruben de Vries ideaal is voor jou?

Met de SEO Begeleiding kan je ervoor zorgen dat je met je website hoger in de zoekresultaten komt. Een hogere positie in Google betekent meer verkopen wat zorgt voor meer omzet.

Hogere positie in Google >> Meer bezoekers >> Meer verkopen >> Meer omzet

Wordt lid van de 1 op 1 SEO begeleiding & wordt lid van de Facebook-groep dan ondersteun ik je vanaf nu met de SEO van de website en help ik je om steeds een stapje verder te komen.

Je bent niet de enige, ik heb alle SEO problemen voor je weggenomen, voor €800,- €600,- kan je direct professioneel aan de slag om met je website beter gevonden te worden door middel van de 1 op 1 SEO begeleiding.

>> Bestel hier de 1 op 1 SEO Begeleiding en ik neem binnen 24 uur contact op om een telefonische afspraak in te plannen om de SEO begeleiding te starten!